Bemutatkozunk

 

Cégünk - az ALBA Logistic Kft - 1997 óta van jelen a piacon, fő tevékenységünk a karban-tartáshoz szükséges alkatrészek és segédanyagok belföldi nagy- és kiskereskedelme. Az alakulásunk óta eltelt egy évtized alatt ismert hazai cégek lettek állandó, visszatérő partnereink az ország és a gazdaság szinte minden szegmenséből.

Kínálatunkban megtalálható az iparban járatos termékskála egésze, melyeket többféle minőségben is kínálunk. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, a világ legtávolabbi pontjáról is rövid határidővel tudjuk kielégíteni vevőink egyedi igényeit.

Nem köteleztük el magunkat kizárólagosan egy gyártó mellett sem. Minden termékcsoportban azokkal vettük fel a kapcsolatot, akik a kitűnő minőség mellett az adott témakörben legkedvezőbb árfekvésű termékkínálattal rendelkeznek. Ezek a vállalatok a nemzetközi ipar meghatározó szereplői, egy-egy termékcsoport specialistái, kínálatuk jól kiegészíti egymást.

Ennek köszönhetően sikerült olyan választékot kialakítanunk, hogy minden kategóriában a legversenyképesebb kínálattal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Alapvető célunk, hogy tevékenységünket partnereink legnagyobb megelégedettsége mellett végezzük. A kedvező árszint kialakítása mellett fő feladatunknak tekintjük partnereink zavartalan, szakszerű, gyors és precíz kiszolgálását.

Társaságunk gyári garanciával kínálja a különböző gyártmányokat, melyeket közvetlenül a gyártótól vásárolunk, árainkat ezért tudjuk tartósan alacsony szinten tartani. Import tevékenységünk kiterjed Európa teljes területére, továbbá a tengerentúlra is- USA, Japán, Kína. Ezen országokból is gyors szállítást tudunk biztosítani, melyet több futárszolgálat segítségével érünk el